Mi nem árulunk aromát és ízesítőt, de erre nyomós okunk van
A pálinka egy hagyományos magyar gyümölcspárlat és a gyümölcsök erjesztésével és lepárlásával állítják elő. A pálinka ízesítő aromák használata nem ajánlott, hiszen azok módosíthatják a friss gyümölcsök jellegzetes ízét és aromáját. A végeredmény egyáltalán nem lenne ugyan az, mint egy pálinka főzde minőségi itala.
Az igazi pálinkában a gyümölcsök természetes íze és aromája köszön vissza, hiszen azokat a lepárlás során különleges módszerekkel lehet hangsúlyozni. Ha megtörténik az aromák pálinkához való hozzáadása, akkor az egyszerűen elhomályosítja az eredeti gyümölcsös ízt és aromát.
Természetes pálinka aromák
Ma már természetesen be lehet szerezni természetes pálinka aromákat, de mi mégis azt javasoljuk, hogy inkább döntsünk a pálinka főzdék által előállított minőségi pálinkák mellett. A kémiai úton előállított aromákat messziről kerüljük el, hiszen azokat leginkább a sütőipari termékekhez ajánlják, valamint a házi főzéshez.
Oldalunkon számtalan pálinka manufaktúra termékeit tekintheted meg, így még az sem kerül sok időbe, hogy kiválaszd a finom, selymes ízű és édes minőségi mák pálinkádat a következő családi eseményre.